Bundesligaen

Kane tilbage i træning efter ankelskade

Harry Kane er tilbage i München, hvor han mandag trænede alene men med bold ovenpå sin ankelskade tidligere på måneden.

Harry Kane træner individuelt i Bayern München efter sin ankelskade.
Foto: FC Bayern

Rekorden er stadig indenfor rækkevidde.

Harry Kane kan stadig nå at slå Robert Lewandowskis rekord for flest mål i en bundesligasæson.

Kane blev ellers skadet i Bayern Münchens sidste kamp inden landskampspausen, og med bundesligarekorden in mente kunne den skade ikke være kommet på et bedre tidspunkt.

Selvom Kane kort har været en del af den engelske landsholdstrup, så er han nu tilbage i Sydtyskland, hvor han mandag mødte ind på Bayern Münchens træningsanlæg på Säbener Straße til en omgang individuel træning med bold.

Harry Kane arbejdede mandag med Bayern Münchens fitnesstræner Holger Broich, og pludselig virker det ikke længere så urealistisk, at Kane kan spille, når Bayern München i weekenden genoptager jagten på Bayer Leverkusen i toppen af Bundesligaen med en ægte Der Klassisker-kamp Dortmund lørdag.

Harry Kane står lige nu noteret for 31 bundesligamål i 26 kampe.

Kane kan slå Lewandowskis rekord: Jeg brugte 29 kampe

Robert Lewandowskis rekord på 41 mål på en sæson blev sat i 2020-21-sæsonen, men med otte kampe tilbage af sæsonen har Kane altså fortsat rekorden indenfor rækkevidde.

Harry Kane blev skadet i Bayern Münchens 5-2-sejr over Darmstadt ved stillingen 4-1, da han røg i karambolage med stolpe og sidenet. Situationen kan du se i videoen over artiklen.

Samtidig med Harry Kane trænede også Raphael Guerreiro individuelt, mens Kingsley Coman og Noussair Mazraoui have en fælles træningssession på Säbener Straße, mens de fleste af Bayern München-holdkammerater er afsted på landsholdstjeneste.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P