Herrelandsholdet

Isaksen er med Landsholdet for første gang: En kæmpe drøm

Gustav Isaksen er for første gang blevet udtaget til Landsholdet, og selvom han ikke kom på banen mod Schweiz, er det en drøm, der går i opfyldelse.

Gustav Isaksen under landsholdstræning før kampen mod Schweiz.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Fra FC Midtjyllands akademi til Lazio og det danske landshold.

22-årige Gustav Isaksen lever et liv, som kun de fleste tør drømme om – og langt de færreste opnår.

Lørdag var han for første gang med til en landsholdskamp, og selvom han ikke kom på banen, var det stadig en stor oplevelse, fortæller han.

– Det er en kæmpe drøm. Det var fedt at sidde derude og nyde det hele, men jeg ville selvfølgelig gerne have været på banen og hjælpe til.

– Det var en tæt kamp i dag, så det kunne have været fedt at komme på banen. Men det skete ikke, siger Gustav Isaksen til campo.dk efter kampen mod Schweiz.

Selvom Isaksen gerne ville have været inde på grønsværen, er han ikke skuffet over at spendere samtlige 90 minutter på bænken.

– Jeg synes, det er svært at regne med noget, når man er med for første gang. Jeg suger bare til mig lige nu, og så er der stadig en chance for, at jeg kan komme på banen og bidrage på tirsdag.

Tirsdag tørner Landsholdet sammen med Færøerne, og her håber Isaksen på at at kunne tage del i kampen.

– Jeg ved ikke, om der er større chance for, at jeg spiller mod Færøerne. Det må vi se. På papiret er det selvfølgelig en bedre modstander, vi mødte i dag, men jeg tænker også, at Færøerne er et okay hold. Jeg håber, at der er mulighed for, at jeg kan komme ind, siger Gustav Isaksen.

Jacob Rasmussen håber på debut: Jeg er altid klar

Tirsdagens møde med Færøerne løber af stablen klokken 20:15 på Brøndby Stadion.

Har du ikke billet til kampen, kan du se med på TV 2 og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P