Dansk Fodbold

Tidligere FCM-profil på plads i ny Danmarksserieklub

Izunna Uzochukwu har mere end 200 kampe i Superligaen på CV’et. Kampe, som danmarksserieklubben OKS fremover får gavn af.

Izunna Uzochukwu præsenteret i sin nye klub, OKS.
Foto: OKS

De fleste husker ham nok som en ukuelig motor på FC Midtjyllands centrale midtbane.

Der er her tale om Izunna Uzochukwu, der nåede 172 kampe i FCM-trøjen, efter han i 2006 blev hentet til klubbens akademi fra nigerianske FC Ebedei og siden blev fast inventar på førsteholdet.

Den store erfaring tager han nu med sig videre til danmarksserieklubben OKS, der mandag har hentet den tidligere Superliga-profil til klubben. Det oplyser den fynske fodboldklub på sin Facebook-side.

Han skifter til OKS fra B 1909.

– Jeg har haft en løs, løbende dialog med Skovgaards (Mikael Skovgaards, sportslig ansvarlig i OKS, red.), hvor vi har snakket en del om det nye set-up i DS- & AS truppen. Det virker meget tiltalende for mig.

– Vi er blevet enige om en god plan, så jeg kan blive i fodboldens verden når jeg er færdig med at spille som aktiv. Samtidig har OKS gjort et fint indtryk på mig, de har ambitioner og jeg er sikker på, at jeg kan være med til at hjælpe klubben videre det næste stykke.

– Jeg har været glad for tiden i B 1909, men nu glæder jeg mig til at starte et nyt kapitel i OKS, siger Izunna Uzochukwu i forbindelse med skiftet.

Izunna Uzochukwu præsenteret i sin nye klub, OKS.
Foto: OKS

Planen er, at den tidligere FCM-profil til sommer skal indgå i trænerteamet.

Til efteråret går den 33-årige midtbanespiller i gang med træneruddannelse.

Han nåede i alt 201 kampe i Superligaen for FC Midtjylland og OB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P