LaLiga

Landskampe i fare? AC udgår under opvarmning

Andreas Christensen skulle egentlig have startet FC Barcelonas kamp mod Atletico Madrid, men under opvarmningen er danskeren udgået med en skade.

Andreas Christensen fra FC Barcelona har slået sig.
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Fermin Lopez starter søndag aften FC Barcelonas udekamp mod Atletico Madrid.

Det gør han, fordi danske Andreas Christensen under opvarmningen er udgået med ubehag. Det skriver FC Barcelona selv.

Hvor slemt det står til med den danske allrounder, må vi formentlig vente til mandag med at få svar på, men potentielt kan de kommende landskampe med det danske landshold være i fare.

Andreas Christensen var som vanligt en del af Kasper Hjulmands trup, da landstræneren tirsdag udtog holdet frem mod testkampene mod Schweiz og Færøerne.

Andreas Christensen var tidligere på sæsonen en smule inde og ude af holdet i FC Barcelona, men det har på det seneste ændret sig.

I februar blev den danske landsholdsspiller skubbet fra positionen i midterforsvaret og op som sekser på Barca-midtbanen, og siden har han spillet alle Barcelonas otte kampe fra start.

27-årige Andreas Christensen står noteret for 69 landskampe for det danske landshold, mens han han har spillet næsten lige så mange – nemlig 65 – for FC Barcelona.

Hvis Andreas Christensens skade tvinger Kasper Hjulmand til at foretage en udskiftning i sin landsholdstrup, så er det tredje udskiftning siden udtagelsen, efter Gustav Isaksen har erstattet Andreas Skov Olsen og Matt O’Riley har erstattet Christian Nørgaard.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P