Bundesligaen

Jess Thorups Augsburg slår Wind og Mæhles Wolfsburg

Jess Thorup og FC Augsburg buldrer derudaf i Bundesligaen, og lørdag eftermiddag blev det også til en sejr imod Wolfsburgs danske duo Joakim Mæhle og Jonas Wind.

P. Wimmer
9′
A. Maier
45’+3′
K. Jakić
61′
K. Jakić
79′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Wolfsburg kom bedste fra start, da Patrick Wimmer efter ni minutter satte kampens første scoring ind, hvor Joakim Mæhle også var involveret med tredjesidste fod på bolden

• Kort inden pausen gjorde Wolfsburg-målscoreren sig til skurk, da østrigeren blev udvist, hvorefter Arne Meiers frispark blev rettet af og gik i kassen til 1-1

• I anden halvleg havde Jess Thorup og co. dermed en gedigen overhånd, som kroatiske Kristijan Jakic udnyttede til fuld med to scoringer, der endte med at lukke kampen til 1-3. Således bevæger Augsburg sig op på syvendepladsen i Bundesligaen
Thorup nærmer sig ny rekord: En følelse der ikke kan købes

Wolfsburg 1-0 Augsburg (Patrick Wimmer, 9′):

Wolfsburg 1-1 Augsburg (Arne Maier, 45+3′):

Wolsburg 1-2 Augsburg (Kristijan Jakic, 61′):

Wolfsburg 1-3 Augsburg (Kristijan Jakic, 79′):