Bundesligaen

Thorup nærmer sig ny rekord: En følelse der ikke kan købes

Jess Thorup har fået en forrygende start på tilværelsen i Bundesliga-klubben Augsburg, og lørdag kan han igen skrive sig ind i klubbens historiebøger.

Jess Thorup spejder ud over banen fra Augsburgs bænk i en kamp i Bundesligaen
Foto: Leonhard Simon/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er kun sket én eneste gang i klubbens Bundesliga-historie.

Jess Thorups Augsburg har blot en enkelt gang formået at vinde fire Bundesliga-kampe i træk. Det skete tilbage i 2014.

Men nu har klubben chancen igen. Den danske cheftræner og co. har haft vind i sejlene, og med tre sejre i træk mod henholdsvis Freiburg, Darmstadt og Heidenheim er det kun Wolfsburg, der står i vejen for en tangering af klubrekorden.

Netop dét faktum satte Jess Thorup nogle perspektiver på, da han mødte pressen forud for lørdagens Bundesliga-opgør mellem Wolfsburg og Augsburg.

Danskeren fortæller, at spillerne ridder på en bølge af selvtillid, og det kan tydeligt mærkes i såvel omklædningsrummet som på banen.

– Den følelse, som vi har i disse dage, kan man ikke købe nogen steder. Vi er på rette vej, og vi tror på det, siger Jess Thorup kortfattet ifølge Kicker.

Jess Thorup gjorde det i samme forbindelse klart, at både han og spillerne er opmærksomme på, at klubrekorden nærmer sig.

Det er dog ikke en bekymring i forhold til pres på spillerne. Der tages hele tiden små skrift i en positiv retning, der vidner om udvikling, slår den danske træner fast.

Augsburg har i denne sæson hentet 32 point i 25 kampe. Det rækker til en øjeblikkelig niendeplads i Bundesliga-tabellen. Med Jess Thorup bag rattet har klubben hentet syv sejre, seks uafgjorte og fem nederlag i 18 Bundeliga-kampe. Det er et pointsnit på 1,5 per kamp.

Opgøret mellem Wolfsburg og Augsburg fløjtes op lørdag klokken 15:30 og kan følges direkte på Viaplay.

Jess Thorup skrev historie: Augsburg spillede uafgjort mod FC Köln

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P