3F Superligaen

Krogh inden FCK: Skal ikke bagud 2-0 efter ti minutter

OB spiller sidste kamp i grundspillet i 3F Superligaen, når F.C. København gæster Odense. Fynboerne kan spille sig i top seks, og cheftræner Søren Krogh fortæller, at der er lagt en strategi for søndagens scenarier.

Søren Krogh skæver ud til siden i spidsen for OB i 3F Superligaen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det lyder helt vildt, men den er god nok:

Hvis sol, måne og stjerner står fuldstændig rigtigt, så kan OB være i top seks, når runde 22 er færdigspillet i 3F Superligaen søndag aften.

Det kræver et stort Silkeborg-nederlag på Brøndby Stadion, og hvad værre er for OB, så skal F.C. København besejres på hjemmebanen i Odense.

Her har fynboerne ikke vundet en eneste af sæsonens ti (10!) hjemmekampe. I den seneste kamp på fynsk territorie tabte OB med 0-3 til Brøndby.

Søndag mod FCK jagter fynboerne på ny en hjemmesejr, men med læren fra Brøndby-kampen i tankerne.

– Det bliver et OB-hold, som går fornuftigt ind til tingene forholdsvis velbelært af vores Brøndby-kampen i den seneste hjemmekamp. Så vi skal ikke ud og spille naivt og uden hoved. Vi skal have en meget tydelig og klar gameplan i forhold til, hvad vi gerne vil, udtaler Søren Krogh efter torsdagens træning.

Søren Krogh skæver ud til siden i spidsen for OB i 3F Superligaen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I kampen mod Brøndby var OB to nede, da stadionuret rundede ti minutter.

– Jeg kan sige allerede nu, at vi ikke skal bagud 2-0 efter ti minutter. Så det handler meget om, hvordan vi kommer ind i tingene, lyder det fra 46-årige Krogh.

Et blik til Brøndby Stadion

OB kommer ind til søndagens kamp med en sejr i bagagen fra bundgyseren mod Vejle. Søndag venter topholdet FCK, og det bliver en helt anden opgave for Kroghs tropper.

– Det er jo en anden type hold, en anden type fodbold. Det er lidt mere shortpassing, det er lidt hurtigere spil. Så vi skal være på tæerne mod spillere, som er i et højere gear end mange af os andre, vil jeg sige – også i forhold til deres Champions League-kampe. Så det er en ordentlig mundfuld.

OB kan spille sig i Mesterskabsspillet, hvis Silkeborg taber mod Brøndby og fynboerne får indhentet målforskellen til Søjlandsklubben på minus fire.

Krogh kommer da også til at skæve til Brøndby Stadion søndag.

– Vi har lagt en strategi for de scenarier, der kan udspille sig, også uden at det skal fylde ret meget for os. Det er jo sådan en bi-ting, der er opstået lige pludselig.

– Så vi fokuserer stenhårdt på det vi har gjort indtil nu – og så holde snuden i sporet uden at lade os drive væk i en eller anden form for illusion, fordi det er lidt langt fra virkeligheden, slutter cheftræner Søren Krogh.

Søndagens kamp mod F.C. København fløjtes op klokken 17, som alle andre kampe i runde 22. Kampen kan ses på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P