Serie A

Immobile angrebet verbalt og fysisk foran sin søns institution

Lazio-spilleren Ciro Immobile er blevet angrebet verbalt og fysisk foran sin blot fireårige søns institution. Nu melder Lazio ud.

Ciro Immobile i duel med spillere fra FC Bayern München i klubbernes opgør i Champions League
Foto: Kirill Kudryavtsev/AFP/Ritzau Scanpix

Han er blevet angrebet verbalt og fysisk foran sin blot fireårige søns institution.

Sådan lyder det i det italienske medie, Corriere dello Sport, fredag.

Ifølge den italienske avis er Ciro Immobile blevet overfuset sammen med sin søn i forbindelse med, at han har hentet og bragt. Det samme er i øvrigt tilfældet for Immobiles kone.

I et notat fra Immobiles advokat fremgår det, at de fysiske og verbale angreb er foregået som følge af medierne og journalisternes arbejde.

– Det som Ciro Immobile og familien udsættes for i disse dag, sker efter tilskyndelse til had udført og støttet af medier og journalister gennem sociale kanaler. De spreder had rettet mod Immobile med baggrund i rygter, der ikke har hold i virkeligheden.

– Udtalelser af den karakter, som Ciro Immobile har oplevet, er alvorligt æreskrænkende. Det er skadeligt for Immobiles professionelle og private liv. Det kræver handling, og den relevante dommer i sagen vil blive informeret herom. Tilskyndelse til had af enhver art er en forbrydelse, der skal straffes, fremgår det af notatet.

Ciro Immobiles klub, Lazio, har sidenhen også forholdt sig til hændelserne, der ikke beskrives nærmere. Det fremgår på klubbens hjemmeside.

– Hele SS Lazio udtrykker fuld solidaritet med dennes kaptajn Ciro Immobile og familien som følge af de foruroligende og uacceptable angreb, de har været udsat for de seneste dage. Fodbold – og sporten etiske værdier – skal forblive som sådan: Enhver handling af verbal eller fysisk vold skal modtages med enstemmig fordømmelse.

Ciro Immobile har spillet i Lazio siden sommeren 2016. I alt er det blevet til 331 kampe med 206 mål og 54 assists til følge.

Lazio-kaptajnen er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Officielt: Hjulmand skifter ud i landsholdstruppens offensiv

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P