Premier League

Medie: Brentford-profil kan nu hentes til spotpris

Han er blandt de største salgsemner i Premier League-klubben Brentford, og nu skulle han kunne hentes til spotpris.

Ivan Toney pris - Nu kan klubber hente ham til spotpris
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ivan Toney har længe været den helt store stjerne på Thomas Franks Brentford-mandskab.

Derfor må den skarpe angriber, som i store dele af indeværende sæson har været suspenderet grundet brud på bettingreglerne, også siges at være blandt klubbens største salgsemner.

Selvom det først blev til et comeback til fodbolden den 17. januar, har interessen for Ivan Toney angiveligt alligevel været stor i vinterens transfervindue, hvor flere storklubber skulle have været i budkrig. Men nu forlyder det, at prisen på Ivan Toney har ændret sig.

Sunday Mirror beretter, at Brentford længe har forlangt i omegnen af 100 millioner pund for Ivan Toney – svarende til omkring 876 millioner danske kroner.

Men da den 27-årige angriber nu blot har ét år tilbage af sin aftale i Brentford, når kalenderen rammer sommermånederne, så skulle interesserede klubber nu kunne hente Toney til spotpris.

Prisen skulle ifølge mediet således være faldet fra 100 millioner pund til omkring 60 millioner pund. Således kan Ivan Toney eftersigende hentes for omkring 525 millioner kroner til sommer.

Ivan Toney har spillet i Brentford siden sommeren 2020, hvor han skiftede til klubben fra Peterborough.

Siden har han brilleret med 72 mål og 21 assists i 133 kampe for Thomas Frank og co.

Trods den lange karantæne fra fodbolden i denne sæson har Ivan Toney fortsat den gode form. Siden den 17. januar har Toney noteret sig for fire mål i ni kampe for Brentford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P