United sejrer efter Garnacho-show mod Everton

Alejandro Garnacho drev gæk med Evertons forsvar flere gange, da Manchester United lørdag besejrede The Toffees i lørdagens tidlige kamp i Premier League.

Bruno Fernandes
12′
M. Rashford
36′
45′
90′
  • Rasmus Højlund sad fortsat ude med skade, og Christian Eriksen så hele kampen fra bænken lørdag eftermiddag, da Everton gæstede på Old Trafford
  • Efter 12 minutter blev Alejandro Garnacho nedlagt i Evertons felt, og det efterfølgende straffespark blev omsat af Uniteds anfører, Bruno Fernandes. Jordan Pickford hev en flot redning ud af ærmet efter 27 minutter
  • Den engelske målmand kunne dog ikke holde Rashford fra at score på endnu et straffespark – endnu en gang vundet af Garnacho – efter 35 minutter. Argentineren var selv tæt på at komme på tavlen, men det endte 2-0

Manchester United 1-0 Everton (Bruno Fernandes, 12′)

Manchester United 1-0 Everton (Jordan Pickford, redning, 27′)

Manchester United 2-0 Everton (Marcus Rashford, 36′)