Sen scoring sikrer B’mouth point trods Solanke-bommert!

Bournemouth tog lørdag imod Sheffield United på Vitality Stadium, hvor det længe så ud til, at gæsterne ville skaffe livsvigtige point i kampen om overlevelse.

Dominic Solanke misser på skammelig vis et straffespark, da Bournemouth tager imod Sheffield United
D. Ouattara
74′
E. Ünal
90’+2′
G. Hamer
27′
J. Robinson
65′
45′
90′
  • Sheffield United skulle forsøge at genrejse æren efter sidste uges 0-6 nederlag til Arsenal. Længe så det ud til, at dette ville lykkedes for The Blades, der førte indtil det 91. minut

• Efter 14 minutter misbrugte Dominic Solanke et straffespark på det groveste, da han gled i bolden og sendte den langt over mål. Kort efter kom Sheffield United gennem Gustavo Hamer på 0-1

• Sheffield United formåede også at gøre det til 2-0, da Jack Robinson dukkede op i feltet. I det 46. minut havde Andoni Iraola skiftet Dango Ouattara ind, hvilket vidste sig at være en god beslutning, da han først reducerede og senere assisterede til 2-2 målet i det 91. minut

Bournemouth 0-0 Sheffield United (Solanke brænder straffe, 14′):

Bournemouth 0-1 Sheffield United (Hamer, 27′):

Bournemouth 0-2 Sheffield United (Robinson, 64′):

Dette highlight er endnu ikke tilgængeligt.

Bournemouth 1-2 Sheffield United (Ouattara, 74′):

Bournemouth 2-2 Sheffield United (Ünal, 91′):