3F Superligaen

Lind har ikke travlt: Har kun været god i et halvt år

Alexander Lind har fornyligt forlænget sin kontrakt i Silkeborg IF, og selvom den 21-årige midtjyde da overvejede et skifte i januar, så har han ikke travlt med at komme væk fra Silkeborg og cheftræner Kent Nielsen.

Alexander Lind. Superligaklubben Silkeborg IF i Algarve, Portugal, søndag den 4. februar 2024.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Han var brandvarm i starten af 3F Superligaen.

Alexander Lind var efterårets helt store offensive åbenbaring i Silkeborg IF, hvor det blev til ti mål i ti kampe.

Rygtemøllen svirrede da også om et muligt exit i januars transfervindue, men i februar forlængede Lind kontrakten i Søhøjlandet – og det var der flere årsager til.

– Jeg elsker bare alt ved at være her, og så synes jeg heller ikke, det giver nogen mening at skulle have så travlt, når jeg kun har været god i et halvt år, hvis man kan sætte det sådan i perspektiv. Så ja, der er mange grunde, udtaler Lind til Viaplay forud for mandagens opgør i Superligaen mellem FC Nordsjælland og Silkeborg.

I januar var der flere forlydender om interesse for den unge angriber. Lind fortæller da også, at han har overvejet at skifte, imens hans navn var varmt.

Alexander Lind. Superligaklubben Silkeborg IF i Algarve, Portugal, søndag den 4. februar 2024.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

– Selvfølgelig har man det. Men som jeg sagde før, så er det et halvt år, det er jo ikke fordi, man kan komme ud og få hår på brystet af det, tænker jeg.

Officielt: Lind underskriver ny lang kontrakt i Silkeborg

– Jeg har ikke så travlt, må jeg indrømme. Jeg tror stadig, jeg kan lære meget i Silkeborg specielt under Kent (Nielsen, cheftræner, red.). Jeg synes, jeg har en masse mere jeg kan udvikle mig på, slutter angriberen.

Lind har ikke scoret i de seneste fem kampe for Silkeborg. Han forlængede sin kontrakt med klubben indtil sommeren 2028.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P