3F Superligaen

FCN kan sikre mesterskabsspillet mod SIF: Vi vil mere

Mandag kan FC Nordsjælland sikre sig en plads i mesterskabsspillet, men Johannes Hoff Thorups tropper vil mere end bare det.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mandag kan FC Nordsjælland nå første milepæl i sæsonen.

Nordsjællænderne kan nemlig sikre sig en plads i mesterskabsspillet i Superligaen mod Silkeborg IF.

Men ambitionerne er endnu højere.

FCN-træner Johannes Hoff Thorup fortæller til klubbens egen hjemmeside, at han ser sit hold være med helt oppe i toppen af tabellen.

– Som strukturen er, vil det altid være den første milepæl i en sæson at komme med i mesterskabsslutspillet. Men det er også vigtigt for mig at sige, at vi har højere ambitioner end det. Så vi vil være med så højt oppe som overhovedet muligt – og det er det, vi jagter i det her forår.

– Men vi må samtidig ikke bare tage for givet, at et mesterskabsspil er noget, man per automatik er med i hvert år. Det er rigtig hårdt, og det er en tæt liga, hvor alle kampe er tætte. Så det er med ydmyghed, at vi siger, at vi gerne vil mere end bare at være med i slutspillet, siger han.

Hoff Thorup kigger også mod den nærliggende kamp mod Silkeborg, som er blevet døbt ‘El Plastico’, da begge mandskabers hjemmebaner er på kunstrgræs.

– Silkeborg er et godt Superligahold, som på de gode dage spiller rigtig godt og kan volde alle hold i ligaen problemer. Så det har vi stor respekt for. De er dygtige til den type fodbold, de spiller, så vi skal være helt klar, lyder det fra Johannes Hoff Thorup.

FCN er startet forårssæsonen med en sejr over Lyngby og et nederlag til FCK.

Silkeborg IF har fået Alexander Lind tilbage efter skade og karantæne, men alligevel er det blevet til to nederlag til henholdsvis FCK og Vejle BK.

FCN-træner om eksemplariske Svensson: En fornøjelse

FCN ligger på fjerdepladsen med 30 point, mens Silkeborg indtager sjettepladsen med 27 point.

Kampen mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF på Right to Dream Park fløjtes op mandag klokken 19:00 og bliver vist på TV3 SPORT og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P