LaLiga

Medie: Barca med ny strategi – vil sælge to profiler

Ifølge en spansk avis så skulle FC Barcelona overveje at skille sig af med to af klubbens største profiler i forsøget på at skaffe nogle penge til klubben.

FC Barcelona under seneste kamp i LaLiga mod Getafe på hjemmebane.
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona og transferrygter er efterhånden blevet en normalitet i fodboldverdenen.

Den spanske topklub har i flere år lidt økonomisk, så derfor sættes mange af Barcelonas spillere ofte i forbindelse med et skifte væk fra klubben.

Senest var danske Andreas Christensen ude og afvise, at han skulle være et salgsemne til sommer, men også Frenkie de Jong tidligere har gjort det samme.

‘AC’ med klar besked trods rygter: Jeg skal ingen steder

Men ifølge mediet SPORT så skulle Barca angiveligt overveje at sælge to andre profiler, når sommerens transfervindue åbner.

Det spanske medie menes at vide, at der skulle være tale om Raphinha og Jules Koundé.

Grunden til, at det netop er de to profiler, er, at begge ifølge Barcelona har en god markedsværdi, og at klubben har spillerne i truppen til at kunne erstatte begge internt.

SPORT skriver således, at Raphinha blandt andet skulle tiltrække stor opmærksomhed fra Saudi Arabien.

Medie: Barca stopper historisk samarbejde – vil have al profit

Ligeledes skulle Koundé være en eftertragtet herre i England, hvor klubber som Manchester United, Chelsea og Liverpool er interesseret.

Barca har ifølge SPORT tidligere benyttet sig af en anden transferstrategi, hvor man satsede på at sælge de spillere, som ikke var faste startere eller store profiler.

Den strategi skulle nu være blevet ændret.

Nu skulle catalanerne i stedet være gået over til at sælge profiler, som kan erstattes internt i klubben, for på den måde at tjene flere penge i spillersalg.

Ifølge Transfermarkt så har Raphinha en markedsværdi på 50 millioner euro, mens Koundé skulle være 60 millioner euro værd.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P