Premier League

Medie: United og Villa jagter Serie A-back

Ifølge det italienske medie Tuttosport er både Manchester United og Aston Villa interesserede i at hente Torinos talentfulde højreback, Raoul Bellanova.

Ifølge mediet Tuttosport er både Manchester United og Aston Villa interesserede i at hente den unge Torino-back, Raoul Bellanova.
Foto: Tiziana Fabi/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

To Premier League-giganter jagter den samme højreback.

I hvert fald hvis man skal tro det italienske medie Tuttosport, der skriver, at både Aston Villa og Manchester United holder vågent øje med Torinos 23-årige højreback, Raoul Bellanova.

Ifølge det italienske medie har begge engelske storklubber sendt scouts til Torinos kampe med det klare formål at holde øje med Bellanova, så man kan være på forkant, når eventuelle forhandlinger skal indledes til sommer.

Den italienske højreback har bidraget med et enkelt mål og fem assists i indeværende Serie A-sæson, hvor Torino på nuværende tidspunkt indtager tiendepladsen.

Tuttosport skriver også, at United ønsker at skille sig af med den dyrt indkøbte Aaron Wan-Bissaka, og at Bellanova er tænkt som netop Wan-Bissakas erstatning.

United hentede den defensive højreback i Crystal Palace tilbage i sommeren 2019 for 55 millioner euro. Wan-Bissakas United-kontrakt udløber i sommeren 2025, så det vil give mening at sælge englænderen nu, hvis man ønsker en klækkelig sum for ham.

Og en klækkelig sum skal der nok til.

Bellanova er nemlig under kontrakt i Torino til sommeren 2027, så den italienske klub ved med al sandsynlighed forsøge at forhandle en høj pris på plads for den talentfulde back.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P