3F Superligaen

Claus Steinlein: Når Kristoffer vågner bliver han stolt

Claus Steinlein er sikker på, at den syge Kristoffer Olsson bliver stolt, når han vågner op og ser den støtte, han har fået – og ikke mindst den placering, FC Midtjylland har tilkæmpet sig i Superliga-tabellen.

Steinlein efter sejr: Når Kristoffer vågner, bliver han stolt
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

En sejr dedikeret til Kristoffer Olsson.

Fredag aften slog FC Midtjylland F.C. København hjemme på et fyldt MCH Arena, mens Olsson er indlagt og i respirator på Aarhus Universitetshospital.

FCM-direktør Claus Steinlein sætter efter kampen ord på Olssons betydning for holdet og de følelser, der går igennem klubben i øjeblikket.

– Det er jo ikke bare en holdkammerat. Det er en ven. De (truppen, red.) har lige været i Skotland sammen, hvor de er kommet tæt på hinanden. Vi arbejder rigtig meget for, at de skal passe på hinanden, og man kan mærke på alle her i klubben, at de virkelig kæmper.

– Vi kæmper for, at vi er en familie. Vi kalder os en familie-klub, som tager ansvar for hinanden. Også sidste gang, da vi scorer ni mod 11, hvor der er tre mand, som stikker dybt og tror på, at vi kan score, siger Steinlein.

FCM-bossen sender også en tak til sine øvrige kollegaer på tværs af Superligaen.

– Den måde, som alle kollegaer i andre klubber har reageret på, betyder rigtig meget for forældrene. I fodbold kæmper vi om tre point, men når der sker sådan noget, står vi sammen i vores lille fodboldverden.

Steinlein er heller ikke i tvivl om, at når Kristoffer Olsson vågner op, bliver det med et smil på læben.

Lössl efter Olsson-hyldest: Tak til alle – også FCK’s fans

– Når han vågner op, kigger han på tabellen og bliver stolt og glad. Så kan vi alle mærke, at vi har gjort noget ved det, vi kan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P