LaLiga

Taylor Swift har en finger med i spansk guldkamp

Taylor Swift skal spille to koncerter på Real Madrids hjemmebane i slutningen af maj, og det har påvirket den sidste runde i den spanske LaLiga. Det skriver engelske The Athletic.

Taylor Swift på den røde løber
Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Højlydt jubel, euforiske fans og guldkonfetti.

Santiago Bernebeu kan lægge stadion til hele to store begivenheder, når kalenderen når til slutningen af maj.

For bare få dage efter, at Real Madrid har spillet sin sidste kamp i sæsonen, som potentielt set kan sikre guldet, giver den amerikanske musikstjerne Taylor Swift to koncerter på Bernebeu.

Og Swift-koncerterne har været udfordringer for Real Madrid.

Den amerikanske sangerinde er ude på sine store ‘The Eras Tour’ og her spiller Swift to koncerter på Bernebeu den 29. og 30. maj.

Real Madrid stod til at spille sæsonens sidste kamp mod Real Betis enten den 25. eller 26. maj, men grundet Swifts koncerter, så har Los Blancos anmodet LaLiga om at få lov til at spille lørdag den 25. maj. Swifts crew har nemlig brug for fire dage til at gøre stadionnet klar til koncert.

Ancelotti om fremtiden for Modric: Det er i hans hænder

For at sikre en sportslig fair afvikling, skal sidste rundes kampe, hvor der er noget på spil, afvikles på samme tid, og det har derfor krævet planlægning fra LaLiga.

Men nu har forbundet accepteret Real Madrids anmodning. Det skriver engelske The Athletic.

Medier: Real Madrid enige med Bayern-stjerne

Derfor spiller Real Madrid sæsonens sidste kamp – og altså kampen, som potentielt kan sikre LaLigas aktuelle tophold mesterskabet – lørdag den 25. maj.

The Athletic skriver desuden, at også Swifts koncert i franske Lyon kan give samme problematik.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P