Premier League

Prisvindende Postecoglou: Bedste træner i London

Tottenham har på klubbens egen profil på det sociale medie X bekræftet, at klubbens manager, Ange Postecoglou, har vundet hæderen som årets træner i London ved awardshowet London Football Awards 2023/24.

Ange Postecoglou har vundet titlen som årets træner i London ved dettes års London Football Awards.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Han er en yderst populær herre.

Tottenham-fansene har været i svime, efter trænersædet i klubben fra det nordlige London i sommers blev overtaget af australske Ange Postecoglou.

Tottenham har omlagt spillestilen, der nu byder på voldsomt offensivt spil, hvor man hele tiden vil lave flere mål. Og det er ikke kun Tottenhams fans, der sætter pris på dette.

Klubben bekræfter nemlig torsdag aften på det sociale medie X, at Postecoglou har vundet hæderen som årets træner i London ved prisuddelingen London Football Awards 2023/24.

Dermed overgår Postecoglou den direkte konkurrent Mikel Arteta fra Arsenal og andre prominente trænernavne som Mauricio Pochettino og David Moyes, der træner henholdsvis Chelsea og West Ham.

Selvom Tottehams nye udtryk har vundet store roser til klubben, har den 58-årige australiers første halvår i Spurs ikke været en entydig succes.

Klubben startede sæsonen som lyn og torden, hvor man i lang tid indtog førstepladsen i Premier League.

Men en blanding af mange skader til store profiler og en til tider svingende form har betydet, at Tottenham lige nu befinder sig på femtepladsen.

Her har man kun tre point ned til Manchester United på sjettepladsen, der dog har spillet en enkelt kamp mere.

Næste gang Tottenham skal i aktion er lørdag den 2. marts, når Crystal Palace kommer en tur forbi Tottenham Hotspur Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P