Champions League

Bayern bekræfter: Ingen fans til næste CL-udekamp

Bayern Münchens fans må ikke være tilstede, næste gang klubben skal spille på udebane i Champions League. Det har UEFA besluttet, efter Bayern-fans benyttede pyroteknik og kasteobjekter, da de spillede mod Lazio.

Bayern München Logo
Denne historie udkom først på campo.dk

Ingen fans til næste udekamp i Champions League.

Det er realiteten for FC Bayern München, efter UEFA torsdag har besluttet at udelukke medrejsende Bayern-fans, da fansene har overskredet UEFAs regler.

Beslutningen falder på baggrund af hændelser under Bayerns besøg i Lazio, hvor den tyske storklubs medrejsende fans benyttede både pyroteknik og kasteobjekter i forbindelse med klubbens 1-0 nederlag.

Klubben bekræfter torsdag aften både beslutningen og understreger sin utilfredshed på egen hjemmeside.

Jan-Christian Dreesen, der er direktør i Bayern München, siger følgende om beslutningen.

– Det er en virkelig hård dom. Vi har allerede tilbage i december bedt vores fans om, at de skal stoppe med pyrotekniske aktiviteter.

– Nu kommer holdet til at mangle en afgørende støtte til næste udekamp i Champions League, og det går især udover de fans, der godt kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Derfor har vi efterspurgt en bedre begrundelse, og vi kigger på mulighederne for at appellere dommen, udtaler direktøren til klubbens egen hjemmeside.

Dommen bliver gældende, uanset om Bayern formår at slå Lazio og spille sig videre i denne Champions League-kampagne, eller om det først er i næste sæson, at Bayern deltager i turneringen igen – eller hvilken som helst anden UEFA-turnering.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P