Afrika

Samuel Eto’o fører kniven: Landstræner færdig i Cameroun

Camerouns fodboldforbund bekræfter onsdag, at det skuffende resultat ved AFCON nu koster landstræner Rigobert Song jobbet.

Rigobert Song er færdig som landstræner for Cameroun.
Foto: Fecafoot
Denne historie udkom først på campo.dk

Rigoberto Song er færdig som landstræner for de Utæmmelige Løver.

Det bekræfter Camerouns fodboldforbund onsdag.

Forbundet har onsdag offentliggjort, at den 47-årige træner og dennes stab ikke får forlænget kontrakten.

Dermed blev ottendedelsfinalenederlaget til Nigeria ved AFCON den sidste af i alt 23 kampe for Rigobert Song.

– Han har bragt en masse til det her hold, men fodboldens love er, som de er [..] Vi har ikke opnået vores mål, og vores eksekutivkomité og jeg har ikke kunnet se os selv forny kontrakten, siger forbundspræsident Samuel Eto’o til France 24.

Rigobert Song holder fortsat rekorden for flest landskampe for Cameroun med i alt 137 landskampe. Nummer to på listen er Samuel Eto’o, og forbundspræsidenten har selv overbragt sin tidligere holdkammerat og anfører nyheden.

Mål og Highlights: Nigeria er klar til kvartfinalen

– Jeg havde muligheden for at diskutere det med ham. Jeg forklarede vores position, og nu er vi nødt til at tænke på fremtiden, mens vi ønsker ham al mulig held og lykke i hans fremtidige karriere, forklarer Eto’o, som samtidig hylder Song:

– Tillad mig på det varmeste at hylde Rigoberto Song, som var anfører for mig på landsholdet, lyder det fra Eto’o.

Rigobert Song havde kontraktudløb onsdag den 28. februar, og han forlader rollen som landstræner for sin nation med meget begrænset succes.

Kun seks sejre er det blevet til som landstræner, og med et pointgennemsnit på sølle 1,13 point per kamp i sine i alt 23 kampe, kommer det næppe som den store overraskelse, at Song nu er forhenværende landstræner for De Utæmmelige Løver.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P