Premier League

Mainoo om Højlund og Garnacho: De er mine drenge

Kobbie Mainoo har taget midtbanen i Manchester United med storm, og sammen med sine to holdkammeraterne Rasmus Højlund og Alejandro Garnacho håber Mainoo at udrette store ting i United.

Mainoo, Garnacho og Højlund på vej til at fejre en scoring
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

En 21-årig dansker, en 19-årig spanier og en 18-årig englænder.

Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo har været tre af de positive hovedroller for Manchester United i år.

De tre unge spillere blev foreviget i en jubelscene, og Mainoo håber, at billedet med Garnacho og Højlund siddende på reklamebanden bliver ikonisk.

– Tre unge spillere med – hvad jeg tror – en funklende fremtid foran sig. Forhåbentlig kan det blive et ikonisk billede, og vi kan udrette store ting for den her klub, udtaler Mainoo til klubbens egen hjemmeside.

Mainoo, Garnacho og Højlund har på mange måder symbolet på den resultatmæssige fremgang, United trods alt har oplevet i 2024.

Men det er ikke kun på banen, at forholdet er godt.

– De er mine drenge. Vi er naturligvis alle unge, og vi hænger ud sammen og snakker sammen hele tiden. Vi har udviklet et godt forhold og forhåbentlig kan det forblive sådan i fremtiden, lyder det fra 18-årige Kobbie Mainoo.

Maguire efter nederlag: Vi manglede Højlund

Rasmus Højlund var ude for Manchester United i den seneste kamp, og danskeren er hellere ikke med onsdag aften, hvor United møder Nottingham Forest på udebane i FA Cuppen.

Kampen fløjtes op klokken 20:45 og kan ses på 6’eren, Discovery+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P