Serie B

Gytkjær sender Venezia på oprykningskurs

Christian Gytkjær var allerede efter tre minutter på pletten for Venezia, da oprykningskandidaterne onsdag slog Cittadella.

Christian Gytkjær scorede for Venezia mod Cittadella.

Med sin ottende scoring i Serie B i denne sæson, sendte Christian Gytkjær onsdag aften Venezia markant tættere på Serie A.

Scoringen faldt allerede efter tre minutter i hjemmekampen mod Cittadella, og kort før tid lukkede en anden af Venezias mange nordiske spillere kampen til slutresultatet 2-0.

Det var klubbens islandske indskifter Bjarki Bjarkason, der lukkede kampen for Vendig-klubben.

Med sejren rykker Venezia forbi både Cremonese og Como og indtager nu den oprykningsgivende andenplads i Serie B.

Christian Gytkjær spillede de første 83 minutter af kampen, mens Magnus Kofod Andersen fik hele anden halvleg.

Foruden de to danskere og kampens islandske målscorer, har Venezia også den tidligere FCK og AC Horsens-målmand finske Jesse Joronen i truppen, ligesom hans landsmand og landsholdsangriber Joel Pohjanpalo er at finde i truppen.