Premier League

West Ham-helt efter første hattrick: Jeg higede efter det

West Ham vandt mandag aften 4-2 over Brentford og sejren kan de i høj grad takke angriber Jarrod Bowen for.

West Hams Jarrod Bowen scorer Hattrick mod Thomas Franks Brentford.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Første hattrick i karrieren for Jarrod Bowen.

Den 27-årige angriber har scoret mange mål fordelt på sine otte sæsoner i West Ham og Hull.

Det er dog aldrig lykkedes ham at få et hattrick i hus, men det skete mandag aften, da han efter 63 minutter bragte West Ham på 3-1 mod Brentford.

Derfor var det naturligvis også en glad Bowen, der mødte pressen efterfølgende.

– Det er et virkelig stolt øjeblik for mig. Man venter altid på det tredje mål og det kommer aldrig. Jeg fik lige den der lille berøring på hovedstøde, og det gik ind. Jeg higede virkelig efter at få det hattrick.

Flits’bowen’ var spændt: Hattrick ødelægger Brentford

– Der har været kampe, hvor jeg har kæmpet og ikke rigtig er kommet ind i dem. Jeg lærer hele tiden. Med min energi forsøger jeg hele tiden at presse. Jeg er 180 centimeter og oppe mod store midterforsvarere.

West Ham ligger med sejren over Brentford nummer otte i Premier League. De møder Everton i næste runde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P