Premier League

Neville: Ledelsen har allerede afgjort Ten Hags skæbne

Legenden Gary Neville er sikker på, at ledelsen i Manchester United allerede har afgjort fremtiden for manager Erik ten Hag. Og det er ikke god læsning for hollænderen.

Erik ten Hag i spidsen for Manchester United
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Barcelona, Liverpool og Bayern München skal allerede have ny cheftræner til sommer.

Og Manchester United kan måske også tilføjes den liste.

Ledelse i den engelske storklub sidder hvert fald ikke på bare på hænderne, og beslutningen er måske allerede truffet. Det mener den tidligere United-spiller, og nuværende ekspert på engelsk tv, Gary Neville.

United har allerede præsenteret Omar Berrada, som ny administrerende direktør i klubben, og ifølge troværdige medier så tiltræder Newcastles Dan Ashworth i en sportsdirektørstilling.

Og sammen med minoritetsejer Sir Jim Ratcliffe kommer de til at handle hurtigt på Erik ten Hags fremtid.

– De kommer til at træffe en beslutning ret hurtigt, hvis de ikke allerede har gjort det, lyder det fra Neville i programmet Monday Night Football på engelsk tv.

– Jeg tror, Sir Jim Ratcliffe og Dave Brailsford allerede ved, hvorvidt Erik ten Hag fortsætter som manager i næste sæson. Jeg tror ikke på, at de venter indtil maj med at træffe en beslutning.

Sæsonen slutter til maj, og Neville mener det har kendetegnet klubben at træffe sene og efterslæbende beslutninger.

– Det tror jeg ikke, at ledelsen ønsker at gøre, og jeg mistænker, at de allerede er kommet frem til en beslutning, slutter Neville.

Medie: Gigantisk udsalg af United-spillere til sommer

Manchester United spiller onsdag aften i FA Cuppen mod Nottingham Forest. Kampen fløjtes op klokken 20:45 og kan ses på 6’eren, Discovery+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P