Bournemouth-boss: Billing er tilbage igen

Bournemouth har været uden danske Philip Billing i de seneste tre kampe, men nu er danskeren atter i spil til at starte inde. Tirsdag aften skal Bournemouth i aktion i den engelske FA Cup.

Philip Billing klør sig i håret for Bournemouth
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Ét eneste point.

Det er så meget, Bournemouth har skrabet sammen i de tre seneste kampe, hvor klubben har undværet danske Philip Billing.

Det skal selvfølgelig nævnes, at det har været svære modstandere, som Newcastle, Fulham og senest Manchester City, som Bournemouth har mødt.

Danskeren fik direkte rødt kort i kampen mod Nottingham Forest, og derfor har manager Andoni  Areola måtte se bort fra den 27-årige dansker.

Lørdag mod City var danskerens sidste karantænedag, og derfor er Billing nu tilbage igen for The Cherries.

Billing får rødt kort for Bournemouth
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

– Efter mandagens træning træffes beslutningen omkring holdudtagelsen, da vi er nødt til at træffe de rigtige beslutninger. I forhold til skader, så mangler vi de samme spillere, bortset fra Philip Billing, som er tilbage efter det rødt kort, udtaler Areola.

City sikrer snæver sejr over Billing-løse Bournemouth

Bournemouth har blandt andet forsvarsspilleren Lloyd Kelly ude med skade, og han er heller ikke i spil til tirsdagens kamp.

Billing og co. møder danskerklubben Leicester City i tirsdag aften i FA Cuppen. Kampstart er klokken 20:30, og den kan ses på 6’eren, Discovery+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P