Færdig for i år: Ny Frankfurt-angriber skal under kniven

Sasa Kalajdzic måtte udgå efter bare 11 minuter af weekendens kamp mod Freiburg. Nu skal angriberen opereres og er dermed færdig for sæsonen. Det bekræfter spillerens agent.

Kalajzic skal opereres
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Han kom til i januar, men nu er sæsonen i Frankfurt slut.

Frankfurt hentede østrigske Sasa Kalajdzic i Wolverhampton på en lejekontrakt, men efter blot fem kampe er det slut.

Den 26-årige angriber måtte udgå i weekendens kamp mod Freiburg med en skade i knæet, og derfor rejser han nu til England for at blive opereret.

Det bekræfter Kalajdzic’ agent torsdag morgen ifølge Sky Sports journalist Florian Plettenberg. Agenten fortæller, at Sasa Kalajdzic bliver opereret i løbet af torsdagen.

– Det er frustrerende, men vær ikke bekymret; Sasa kommer tilbage. Han er mentalt stærk, og nu starter bare en ny opgave. Herefter, kommer vi til at se ham igen senest til vinter, lyder det fra agenten, Sascha Empacher.

Sasa Kalajdzic nåede at score en enkelt gang i hans fem kampe i Bundesligaen for Frankfurt. Han har tidligere tørnet ud for Stuttgart med stor succes og skiftede i 2022 til Wolves.

Her blev Kalajdzic også ramt af en skade i knæet i sin debut, og det er altså samme skade, der igen har ramt østrigeren.

Sasa Kalajdzic’ lejeaftale med Frankfurt udløber til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P