3F Superligaen

Ambitiøse ‘PC’ til FCK-ejere: Kan nå endnu højere op

F.C. København har imponeret mange med sin Champions League-kampagne, hvor man spillede sig videre fra en svær gruppe. Men ifølge klubbens sportsdirektør kan klubben nå endnu længere, hvis ejerne investerer rigtigt.

F.C. Københavns sportsdirektør mener, at klubben kan nå nye højder, hvis man investerer rigtigt.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. København i Champions League.

Det har været vildt at følge FCK’s kampagne i verdens største turnering for klubhold, hvor den danske hovedstadsklub overraskede de fleste og gik videre fra gruppespillet foran blandt andre Manchester United.

Men spørger man klubbens sportsdirektør Peter Christiansen kan klubben nå endnu højere og klare sig endnu bedre, hvis man foretager de rigtige investeringer. Det har han løftet sløret for i podcasten ‘Kvart i bold’.

– Fra vores side af butikken, så er vi fuldstændig afklaret med, hvad vi gerne vil. Vi har vores materiale og præsentationer klar, lige så snart dem ovenover er, forklarer Christiansen i fanpodcasten.

Udtalelserne ligger altså op til, at det er op til dem, der sidder med investeringerne på ledelsesgangen at komme i omdrejninger, hvis de sportslige ambitioner, som Christiansen har, skal indfries.

Og ambitionerne fra sportsdirektøren er tårnhøje. I podcasten forklarer han nemlig, at en ottendedelsfinale i Champions League overhovedet ikke er den øvre grænse for, hvad FCK kan opnå.

Næste gang FCK skal forsøge at overraske verden i Champions League er den 6. marts, når klubben på udebane mod Manchester City skal forsøge at vende 1-3 nederlaget i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P