Ligue 1

Engelsk sensationstræner i Ligue 1: Jeg vil hjem

På trods af, at Will Still endnu ikke har sin UEFA Pro Licens, er han et varmt træner-talent, som står i spidsen for Stade Reims, hvor Mohamed Daramy også spiller, og nu vil han hjem til England.

Will Still, som er en sensation inden for trænerverdenen, vil gerne vende hjem til England, på trods af, at han nyder stor succes i Frankrig.
Foto: Pascal Rossignol/Reuters/Ritzau Scanpix

Historien om Will Still er et sandt eventyr.

Den 31-årige englænder, som dog er født i Belgien, har stadig ikke den højeste træner-grad i UEFA-regi.

I 2022 florerede der rygter om, at Stade Reims måtte betale en bøde på 25.000 euro, hvilket svarer til cirka 185.000 danske kroner, hver gang Will Still stod i spidsen for klubben på grund af manglende træner-certifikater.

Det er dog ikke tilfældet længere, da Still er i gang med tage UEFA Pro Licens, som professionel fodbold påkræver.

Til trods for det, så har Will Still rimelig godt styr på træner-gerningen, da Stade Reims i skrivende stund befinder sig på ottendepladsen i Ligue 1.

Will Still, som er en sensation inden for trænerverdenen, vil gerne vende hjem til England, på trods af, at han nyder stor succes i Frankrig.
Foto: Pascal Rossignol/Reuters/Ritzau Scanpix

Still er født i Belgien, men han definerer stadig England som sit hjem – hvor han håber at vende tilbage til.

– Det er bare mit sted. Jeg vil gerne hjem. Jeg har været udenlands hele mit liv og arbejdet hele mit liv i et miljø, som ikke helt var mit sted.

– Jeg vil bare gerne hjem. Jeg ville arbejde for en Championship-klub uden problemer. Selvfølgelig er Premier League enhver managers drøm.

– Men hvis der er en ambitiøs Championship-klub, som vil arbejde på den rigtige måde og være åbne og ærlige omkring tingene, så ville jeg elske at gøre det, fortæller Will Still i et interview med The Athletic.

Næste gang Will Still og Mohamed Daramy skal i Ligue 1-aktion er på søndag, når de gæster Le Havre.

Mohamed Daramy er blandt Stills favoritter, og danskeren har spillet 21 ud af 22 kampe i Ligue 1 for Reims, hvor det er blevet til to mål og fem oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P