Premier League

Forest hyrer Clattenburg: Jeg forventer en VAR-forklaring

Den tidligere topdommer Mark Clattenburg er ansat i Nottingham Forest, og klubbens portugisiske manager glæder sig til at få en VAR-ekspert tilknyttet.

Referee analyst eller bare dommeranalytiker.

Den tidligere topdommer Mark Clattenburg er blevet ansat i Premier League-klubben Nottingham Forest.

Lørdag var Clattenburg på tilskuerrækkerne, da Forest besejrede West Ham. Efterfølgende fortalte klubbens portugisiske manager, Nuno Espirito Santo, hvad formålet med ansættelsen af Clattenburg er.

Og det handler om VAR.

– Jeg har ikke set ham endnu, men jeg forventer, at en så vidende og dygtig dommer vil give os et klart syn på og en klar holdning om, hvad der sker, udtaler Santo omkring VAR-kendelser efter kampen ifølge The Athletic.

VAR-kendelser har været genstand for megen kritik, og Santo fortæller, at han sagtens kan acceptere et fejlskøn fra dommeren.

– Men når vi har VAR, når noget er obvious, så forventer jeg, at Mark vil kunne sige ‘her er grunden til, at det var obvious.’

I lørdagens sejr mod West Ham mente portugiseren, at Forest helt åbenlyst burde have haft et straffe i slutminutterne. Dommeren tjekkede igennem med VAR, men uden held for Forest.

– De (VAR-dommerne, red.) brugte to minutter på at tjekke det. Efter at du har set det, spørger du dig selv ‘hvorfor?’.

Clattenburg kan forhåbentlig give svar på tiltale. Nottingham Forest har ikke selv meldt noget officielt ud på sin hjemmeside om ansættelsen af den tidligere topdommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P