Skotsk Fodbold

Marcondes-mål reddede point for Hibernian

Emiliano Marcondes endte med at spille en afgørende rolle, da han scorede det udlignende mål i Hibernians 2-2 kamp mod Aberdeen.

Emiliano Marcondes sidder og underskriver kontrakt for Hibernian

Det er ikke meget, der adskiller de to hold i tabellen.

Og lørdag eftermiddag formåede Emiliano Marcondes med sin udlignende scoring at holde sin nye klub, Hibernian, på lige fod med Aberdeen.

Marcondes startede opgøret på bænken, men han blev skiftet ind i det 57. minut, hvorefter danskeren kun skulle tilbringe 10 minutter på banen, før han udlignede til stillingen 2-2, der også blev kampens endelige resultat.

Med i opgøret var også Stefan Gartenmann, der er udlejet fra FC Midtjylland til Aberdeen.

Pointdeleren betyder, at de to hold fortsat ligger klos opad hinanden i den skotske tabel, hvor begge mandskaber har tilkæmpet sig 27 point indtil videre.

Dermed indtager holdene henholdsvis syvende- og ottendepladsen.

Næste gang, den 28-årige Marcondes kan gøre sig forhåbninger om en startplads for Hibernian, er den 24. februar, når de hjemme tager imod Dundee FC.