3F Superligaen

Wass glæder sig til søndag: Er ikke så meget for pauser

I Brøndby glæder de sig til at åbne forårssæsonen i Superligaen søndag, for Daniel Wass er det en lang og uønsket vinterpause, der nu går på hæld.

Daniel Wass føler sig klar til sæsonstart.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

På søndag er det præcis 70 dage siden, at Brøndby senest spillede en betydende fodboldkamp.

Over to måneder har spillerne været på enten vinterferie eller igang med opstarten, men søndag lyder Van Halens ‘Jump’ atter på Brøndby Stadion, når hjemmeholdet tager imod FC Midtjylland.

At stadionlyset nu igen tændes, er Brøndby-truppens alders-vicepræsident mere end godt tilfreds med.

– Jeg er ikke så meget for pauser, det har jeg heller ikke rigtigt haft i min udlandskarriere, men sådan er det. Man glæder sig bare, og nu er det så tæt på. Det bare fedt at skulle i gang igen, siger Daniel Wass.

Selvom det er længe siden, at der har været point på spil for Brøndby, så føler de sig efter vinteropstarten klar til at tage hul på det, der kan ende som en historisk sæson i klubben.

Brøndby-profil før topbrag: Skal vinde sådan en kamp

– Vi føler os godt tilfredse med hvor, vi står. Vi ved, hvad vi skal, og vi føler os klar til at tage hul på kampene igen.

– Det har været en lang preseason, men den har været god, og vi har haft god mulighed for at arbejde på de ting, vi skulle arbejde på. Heldigvis havde vi i forvejen meget godt styr på vores struktur og spil, så det har nok mere været formen, der skulle pudses til til at starte med, og så har vi fået arbejdet på nogle småting, og det har været fint, lyder det fra Daniel Wass.

Brøndby kan med en sejr over FC Midtjylland søndag overtage førstepladsen i Superligaen, og det gør ikke Brøndby-veteranen noget, at det i første kamp er førerholdet, der kommer på besøg.

– Det jo bare fedt, at vi lægger ud med en topkamp. Det er de kampe, der er fede, mod de her tophold i Danmark. Vi skal give den gas på søndag, forhåbentlig foran et fyldt stadion, så det er bestemt en fed kamp at starte med, fortæller Daniel Wass.

Kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland sparkes igang søndag klokken 18:00 og kan føles på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P