3F Superligaen

Brøndby-profil før topbrag: Skal vinde sådan en kamp

Søndag går det for alvor løs, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion i en vaskeægte topkamp. Hjemmeholdets Sean Klaiber mener, at han og holdkammeraterne skal vinde opgøret for at gøre sig gældende i toppen af tabellen.

Sean Klaiber tilskuer til en Brøndby IF kamp
Foto: theatlanticcup.com

Superligaen er efterhånden tilbage.

Fredag skyder Viborg FF og OB forårssæsonen i landets bedste række i gang, og søndag bliver de danske fodboldfans forkælet med et vaskeægte topbrag.

Her slår Superligaens aktuelle førsteplads, FC Midtjylland, vejen forbi Brøndby IF, der med to point færre indtager andenpladsen.

I Brøndby er man naturligvis også klar over, at det er en af sæsonens helt store kampe. Højrebacken Sean Klaiber fortæller til klubbens egen hjemmeside, at det faktisk er et af de opgør, som man bare skal vinde.

– Det er nummer ét mod nummer to, så det er en stor kamp. Vi er en trup med ambitioner, og hvis man vil kæmpe med om topplaceringerne, skal man vinde sådan en kamp.

– Det er en rigtig fed kamp at starte med. Vi føler os godt forberedte, og jeg tror, at fansene glæder sig meget til at komme tilbage til Brøndby Stadion, og vi har det på præcis samme måde. Jeg glæder mig helt vildt til den her kamp, siger han.

Kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland fløjtes i gang på Brøndby Stadion søndag klokken 18.00.

Den kan ses på TV3 + og Viaplay og følges live her på campo.dk.

| Brøndby Stadion | 18 feb 202418.00
Brøndby IF
Brøndby IF
u u v t v
1 : 0
Slut
FC Midtjylland
FC Midtjylland
v v v v v
Ohi Omoijuanfo
45’+4′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P