Champions League

Lykkelig Gustav Isaksen: Som at være med i en film

Gustav Isaksen spillede en hovedrolle, da Lazio besejrede Bayern München i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League. Og den unge dansker var lykkelig efter kampen.

Gustav Isaksen jubler for Lazio
Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Isaksen var en kilde til uro for Bayern München onsdag aften.

Danskeren havde flere gode aktioner undervejs i kampen på Lazios hjemmebane, Stadio Olympico.

Og selvom den 22-årige dansker ikke kom på tavlen, så fremtvang Isaksen et straffespark og et rødt kort til Bayern.

Efter kampen var danskeren glad over sin præstation.

– Jeg er lykkelig og glad. Kæft det var fedt. Så fed en atmosfære, og at spille for 70.000 og møde så godt et hold, som Bayern. Det er næsten som at være med i en film, men når først kampen er i gang, så er det stadig fodbold. Jeg er bare glad for, at vi vinder i dag, udtaler Isaksen til Viaplay efter kampen.

Danskeren blev nedlagt i det 67. minut af Bayern Dayot Upamecano. Den franske dommer var ikke i tvivl. Straffespark til Lazio og direkte rødt til franskmanden.

Isaksen skulle se den i slowmotion i omklædningsrummet for at forstå udvisningen.

Isaksen indtager hovedrollen i Lazios sejr over Bayern

– Jeg tænker egentlig bare, at jeg skal prøve og afslutte. Og så føler jeg en kontakt på min fod, så jeg falder selvfølgelig. Jeg hører fløjten, og så bliver jeg selvfølgelig glad.

– Men da jeg så kommer ind og ser den efter, kan jeg se, at han faktisk rammer mig rimelig højt på skinnebenet. Og så forstår jeg godt, at han giver rødt kort. Men jeg følte faktisk ikke i kampen, at det var særligt slemt, forklarer danskeren.

Returopgøret spilles den 5. marts på Allianz Arena i München.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P