Serie A

Presset Allegri efter nyt nederlag: Ikke en nem periode

Juventus tabte overraskende hjemme til Udinese i mandag aften. Efter kampen var klubbens manager, Massimiliano Allegri, ude og mane til ro.

Allegri kigger forstemt til for Juventus
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Der var chokerede miner mandag aften på Allianz Stadium.

De mange tusinde Juventus-fans havde netop overværet deres mandskab tabe 0-1 til bundholdet Udinese.

Scudettoen er derfor langsomt ved at glide ud ad hænderne på Torino-mandskabet, som med mandagens nederlag nu er syv point efter Inter på førstepladsen.

Endda med en kamp mere spillet.

Efter kampen anerkendte Juventus’ 56-årige manager, at Udinese, med danske Thomas ‘TK’ Kristensen på banen, var en mundfuld.

– Under en sæson er der de her negative momenter. Udinese er et fysisk og teknisk hold, og det er ikke nemt at spille mod dem, udtaler Allegri til Sky Sport Italia ifølge Gianluca DiMarzio.com.

Mandagens nederlag var Juventus’ andet i træk, og selvom storklubben indtager andenpladsen i Serie A, så er der langt op til Inter på førstepladsen.

– Det er ikke en nem periode for os, men vi skal forblive rolige og nulstille alt for at tænke på vores næste kamp.

‘TK’ og Udinese vinder sensationelt mod Juventus

Det har givet en nervøs stemning på holdet.

– Vores hold har mange spillere med lidt erfaring i at vinde en mesterskab. At være nervøs gavner ikke noget. Vi skal tænke på at knokle og levere. Nu skal vi kæmpe for at nå Champions League-pladserne og tænke på Coppa Italia-semifinalen, sluttede Juventus’ manager.

Juventus møder Lazio i semifinalen i den italienske pokalturnering, Coppa Italia i april. Næste opgave for Juventus er på lørdag ude mod Hellas Verona.

Se den spændende stilling i Serie A her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P