Træningskampe

I syvende forsøg: OB vinder for første gang i år

OB mødte Seattle i den første af to træningskampe torsdag. Fynboerne stillede i noget nær stærkeste opstilling og trak sig sejrsrigt ud af kampen.

OB jubler efter en scoring

OB havde inden kampen stadig årets første sejr til gode.

Fynboerne har både tabt og spillet uafgjort i årets seks første træningskampe, men mod Seattle Sounders fra amerikanske MLS var OB i noget nær stærkeste startopstilling.

Cheftræner Søren Krogh havde både Bjørn Paulsen og Filip Helander i forsvaret, men det var svenskeren, som var udstyret med anførerarmbindet.

Og det var et velspilledende fynsk hold, der lagde for land.

OB pressede MLS-mandskabet højt, og forsøgte at generobre hurtigt, hver gang bolden kom på amerikanske fødder.

Presset gav udbytte efter 35 minutter, hvor Don Deedson blev nedlagt i feltet. Rami Al Hajj omsatte sikkert til straffesparket til scoring.

I anden halvleg kom Seattle bedre med i kampen, og midtvejs i anden halvleg var det kun en yderst velspillende Viljar Myhra i OB-målet, som sørgede for at amerikanerne ikke kom på tavlen.

Seattle kom frem på banen, og det efterlod plads til omstillinger. 20 minutter inde i anden halvleg var det netop en fynsk kontrakt, som resulterede i, at Luca Kjerrumgaard kunne fordoble OB’s føring på en tør afslutning.

Ti minutter før tid lukkede og slukkede Leroy Owusu til 3-0, og dermed var OB’s første sejr i 2024 en realitet.

Torsdag klokken 15:30 spiller OB og Seattle igen.