3F Superligaen

Jesper Sørensen før transfervinduet: Sidst blev det for hektisk – det her drømmer jeg om

Det kan være alt lige fra en drøm til et mareridt at bevæge sig ind i transfervinduet som cheftræner i en fodboldklub. For Jesper Sørensen vil det faktisk være helt fint, hvis der bliver helt stille og roligt de kommende uger.

Jesper Sørensen har et stort ønske til transfervinduet i januar. Han vil holde sammen på den nuværende trup
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Hvad er mest værd? At få en ny spiller til truppen eller holde på dem, du har?

Sidstnævnte er i hvert fald for Jesper Sørensen et stort ønske i det kommende transfervindue.

Efter at Brøndby IF i ifølge cheftræneren i sommerens transfervindue havde 19 spillere, der kom ind og ud af truppen, ser han helst, at kollegaen Carsten V. Jensen ikke får alt for travlt som fodbolddirektør i klubben.

– Jeg drømmer om at holde sammen på truppen. Jeg har kun været her i et år, og der er kommet otte nye spillere til på et år. Og før det kom der også fem ny spillere i vinduet, ligesom vi har fået unge spillere op. Så det handler om at få truppen og holdet til at sætte sig.

– Det blev bedre og bedre i efteråret, og det skal vi have styrket endnu mere. Vi skal have endnu mere ud af de spillere, vi fik i 2023, og vi har nogle unge spillere i Oscar Schwartau, Clement Bischoff, Ludwig Vraa og Noah Nartey, som alle er spillere, der banker mere og mere på, pointerer Jesper Sørensen, der lige nu er landet i London, hvor holdet forbereder sig på den kommende sæson.

Jesper Sørensen vil udnytte gode baner: Skal hurtigt i gang med det taktiske

Noget der ofte betyder meget for fodboldfans og som får stor opmærksomhed er spillerhandler og det såkaldte transfervindue.

De sidste par gange, der er blevet handlet fodboldspillere internationalt, har Brøndby både solgt og købt spillere, og klubbens gøren og laden i de mest hektiske dage bliver altid analyseret fra højre til venstre.

Står det til Jesper Sørensen, må der godt være meget stille i januar.

– Vi har nogle positioner, hvor vi godt kunne bruge noget forstærkning. Men jeg har ikke ytret nogle store ønsker.

Kan man sige, at dit største ønske er, at der ikke sker noget?

– Vi har en stærk trup, og den er jeg rigtig glad for, og for eksempel i sommer var der for travlt. Vi havde en del, vi skulle nå, og det blev for hektisk, siger Jesper Sørensen.

Nicolai Vallys i topform og det kyniske fodboldmarked

De, der har arbejdet længe nok i en fodboldklub, ved også godt, at planerne kan ændre sig eksplosivt, i takt med at minutterne rinder ud helt ved midnat på Deadline Day.

Nicolai Vallys drømmer om landsholdet i Brøndby.

En omstændighed Jesper Sørensen også udemærket kender til, når der findes store profiler som Nicolaj Vallys og Jacob Rasmussen i ens trup.

Det kan jo gå stærkt i sådan et vindue, er det realistisk, at I kan holde på eksempelvis Vallys?

– Jeg tror på, vi kan holde på vores profiler. Det håber jeg. Og det, tror jeg, er realistisk, slutter cheftræner Sørensen.

Brøndby IF starter forårssæsonen den 18. februar mod FC Midtjylland på hjemmebane.

Medie: Brøndby har budt på tyrkisk angriber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P