LaLiga

Hazard forklarer exit: Real Madrid er en pralende klub

Eden Hazard mener ikke, at han passede ind i Real Madrid. Derfor var det ikke en nem tid for ham i den spanske hovedstad.

Eden Hazard forklarer, hvorfor han ikke passede ind i Real Madrid.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er efterhånden fire måneder siden, Eden Hazard valgte at lægge støvlerne på hylden.

Den 33-årige belgier kom til Real Madrid fra Chelsea i sommeren 2019, men han formåede aldrig at blive den samme stjerne, han var i London.

Det sætter Hazard nu ord på i et stort og ærligt interview med L’Equipe, hvor han forklarer, at han aldrig rigtig følte sig tilpas i Real Madrid, selvom det altid havde været en drøm at tørne ud på Santiago Bernabéu.

– Bernabéu, den hvide trøje… det har en charme, som ingen andre har. Real Madrid er specielt, lyder det fra Hazard, inden han går lidt hårdere til ‘Los Blancos’.

– Det er ikke mig, det er klubben, der er en smule pralende, og sådan er jeg ikke. Jeg kunne ikke engang lide måden, de spillede på, hvis man sammenligner det med andre klubber. Men det var min drøm. Jeg kunne ikke afslutte min karriere uden at komme her.

Hazard kigger dog også indad og fortæller, at det ikke kun var klubben, der var problemet.

Følg Campo på Facebook

– Måske skulle jeg have trænet mere. Jeg havde også bare de forkerte skader på de forkerte tidspunkter. [..] Jeg mistede min plads, min selvtillid og min lyst. Jeg gik fra at kunne gå helskindet fra en kamp, hvor modstanderen ville smadre mine knæ til at blive skadet bare af at stå ud af sengen, siger han.

Belgieren slutter af med en besked til de mange Real-fans, der nok havde forventet lidt mere af ham.

Erik ten Hag giver klar besked: I ved ikke hvad der sker

– Det er ikke min skyld, min krop har fejlet mig. Jeg prøvede, men det gik ikke. Det er jeg ked af.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P