Skotsk Fodbold

Gartenmann og Aberdeen driller O’Rileys Celtic

Stefan Gartenmann og Aberdeen brød lørdag sin forbandelse mod de skotske mestre fra Celtic, da de langt om længe fik point mod giganterne.

Stefan Gartenmann og Aberdeen fik 1-1 mod Matt O'Riley og Celtic.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Aberdeen undgik lige akkurat et kedeligt jubilæum, da de lørdag fik 1-1 hjemme mod de skotske mestre fra Celtic.

Aberdeen havde forud for lørdagens kamp tabt de seneste ni kampe til Glasgow-klubben, og så sent som i november blev det til en snitter på hele 6-0.

Lørdag blev den kedelige stime burdt, og Stefan Gartenmann og Aberdeen kom tilmed foran i hjemmekampen på Pittodrie Stadium i Aberdeen, da den nordmakedonske angriber Bojan Miovski fem minutter efter pausen gjorde det til 1-0.

Celtics nyindkøb, tyske Nicolas Kühn, udlignede ti minutter senere til slutresultatet 1-1.

Medie: Celtic henter ny angriber – og det er ikke Kvistgaarden

Både Stefan Gartenmann og Matt O’Riley spillede samtlige 90 minutter i kampen, hvis resultat betyder, at Celtics rivaler fra Rangers, såfremt de vinder de to kampe, de har i hånden, kan gå forbi Celtic på førstepladsen i den skotske Premiership.

Gartenmann og Aberdeen er nummer otte ud af de 12 hold i ligaen, og de har et enkelt point op til Dundee FC i top-seks.

Ligesom i den danske Superliga deles den skotske liga over i en top-seks og en bund-seks, men i modsætning til Superligaen, hvor opdelingen sker efter 22 kampe, sker opdeling først efter 33 kampe i den skotske liga, hvorefter holdene spiller fem kampe i slutspillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P