NordicBet Ligaen

Formand om ny AaB-direktør: Et led i vores plan om at vende tilbage til toppen

AaB har onsdag præsenteret Michael Tuxen Boll som klubbens nye direktør. Han skal nu være med til at føre klubben tilbage til toppen af dansk fodbold.

AaB har ansat Michael Tuxen Boll som ny direktør.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB har langt om længe fundet sig en permanent administrerende direktør.

Der er her tale om Michael Tuxen Boll, som kommer til fra en rolle som kommerciel chef i Viborg FF.

Foruden tiden i Viborg har han også tidligere været forbi både kaffeindustrien og norske sportsklubber.

Michael Tuxen Boll kommer fra Viborg og har blandt andet arbejdet hos Peter Larsen Kaffe, der som bekendt pryder Viborg FF’s trøjer henover maven.

Foruden sin rolle som først salgschef og dernæst kommerciel chef i Viborg FF, har Michael Tuxen Boll også gjort karriere i Norge.

Her har han været administrerende direktør for Ull/Kisa Håndball og salgschef i Vålerenga Fotball. Han har også arbejdet som key account manager for ASICS Europa.

Ansættelsen af den nye direktør glæder Niels David Nielsen, bestyrelsesformand i AaB.

– Efter en grundig og professionel proces med et stort antal ansøgere fra både Danmark og udlandet mener vi, at vi med valget af Michael Tuxen Boll har fundet den rette person til opgaven.

– – Vi har ikke lagt skjul på, at vores nye administrerende direktør, ud fra hvor vores klub står i dag, skulle besidde stærke salgsmæssige kompetencer, og det har Michael til fulde, siger Niels David Nielsen til AaB’s egen hjemmeside og fortsætter:

– Desuden har Michael i mere end én forstand en vindende personlighed med gode kommunikative evner. Han har branchekendskab, gennemslagskraft og en dynamisk fremtoning, som vil gøre ham til en værdig repræsentant for AaB.

– Vi er overbeviste om, at vi med ham i spidsen for vores i forvejen dygtige medarbejdere vil kunne sætte en retning og strategi, som vil skabe en markant fremgang i vores kommercielle indtægter, hvilket vi også har behov for.

– Aftalen med Michael er således et led i vores langsigtede, ambitiøse plan om at vende tilbage til toppen af dansk fodbold, siger AaB-formanden.

Officielt: Jagten er slut – AaB henter ny direktør i Superliga-klub

Michael Tuxen Boll vil fra den 1. marts 2024 referere til bestyrelsen i AaB.

AaB overvintrer lige nu på andenpladsen i NordicBet Ligaen, hvor man har slået et hul på 10 point ned til Hobro IK på tredjepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P