3F Superligaen

Lang aftale til nigerianer i FC: Potentialet er “out of this league”

Efter et år i klubben har 19-årige Isa Musa underskrevet en lang kontraktforlængelse i FC Midtjylland.

Isa Musa skriver under på lang aftale i FC Midtjylland.
Foto: FC Midtjylland

Indtil videre er det ikke blevet til optrædener på førsteholdet, hvor han har været med på bænken to gange.

Alligevel har 19-årige Isa Musa imponeret i så tilstrækkelig grad i FC Midtjylland, at han nu er blevet belønnet med en femårig kontraktforlængelse – helt til udgangen af 2028.

Den unge nigerianer har dog nogle spidskompetencer, så de ser stort potentiale i i Ikast.

– Isa er helt i toppen af de fartmålinger, der bliver foretaget i klubben. Ikke bare den her sæson, men historisk. Alene det er jo et potentiale, som er out of this league. Af den grund er vi nødt til at se nærmere på, hvad hans pakke som fodboldspiller indeholder og kan udvikles til.

– Han har desværre været forfulgt af nogle skader, siden han kom til klubben. Derfor handler den her forlængelse også en del om potentiale. Vi kan se, at når han har nogle af sine topaktioner, ser det virkelig spændende ud. Vi tror på, der er så meget mere at komme efter fra Isa, siger Jonas Dal, som er ansvarlig for FCM’s samarbejde med FC Ebedei i Nigeria og samtidig er inde over Isa Musas fortsatte udvikling.

Medie: Lyngby henter FCM’er i Portugal

Nu håber de i FC Midtjylland at se meget mere til U19 Liga-spillerens markante kvalitet men erkender også, at klubben skal hjælpe ham.

– Vi skal have sat de ting, han er god til mere i scene. Vi kan se, at han sjældent når op på sin topfart under kampene. Han har et unikt våben, men bruger det ikke ordentligt.

– Isa skal lære at sætte sig selv i scene i forhold til det, han er god til; det handler om fysik, speed og at stå de rigtige steder i feltet, fordi han er også en habil afslutter, siger Jonas Dal.

For den unge nigerianer, der i august 2022 var på prøvetræning i FC Midtjylland, inden han godt et halvt år senere skrev kontrakt med klubben, er det et stort skridt, han mandag har taget med sin kontraktforlængelse.

FC Midtjylland ansætter ny udviklings- og trivselschef

– Jeg nyder at være i FC Midtjylland. Mit første år i klubben har været godt, og jeg får masser af hjælp fra både trænere og holdkammerater.

– For mig er det her et stort skridt. Det er et privilegium at skrive under på en ny kontrakt, og det var et af de mål, jeg satte mig, da jeg kom til klubben for et år siden, siger den 19-årige offensivspiller, til FC Midtjyllands hjemmeside.

Isa Musa og FC Midtjyllands u19-drenge skal den 6. februar op mod RB Leipzig i UEFA Youth Leagues playoffrunde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P