3F Superligaen

Officielt: Mads Kikkenborg solgt til belgiske Anderlecht

Mads Kikkenborg skifter bunden af Superligaen ud med toppen af den belgiske Jupiler Pro League. Det meddeler Lyngby Boldklub lørdag.

Mads Kikkeborg er ny målmand i Anderlecht
Foto: Anderlecht

Mads Kikkenborg er fortid i målet hos Lyngby Boldklub.

Det står klart lørdag, hvor den høje målmand er præsenteret i den belgiske danskerklub Anderlecht.

Her har Kikkenborg skrevet under på en kontrakt med udløb i sommeren 2028. Dermed er den 24-årige målmand færdig i Lyngby, hvor det blev til to og et halvt år på klubbens førstehold.

I Lyngby Boldklub er man stolte over udviklingen, som Mads Kikkenborg har været igennem siden ankomsten fra Esbjerg i 2021.

– Mads har været en helt fantastisk case for os. Han er blomstret helt vildt her på Lundtoftevej. Med tålmodighed og flot arbejde fra både Mads selv og resten af målmandsteamet, er han blevet klar til at tage et skridt op på en højere hylde, hvorfor vi er stolte af, at vi i dag kan sende ham mod en stor klub som RSC Anderlecht, udtaler fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Mads Kikkeborg er ny målmand i Anderlecht
Foto: Anderlecht

Kikkenborgs aftale med Lyngby havde oprindeligt udløb i 2026, og derfor har den nordkøbenhavnske klub også fået penge i kassen ved salget af Kikkeborg. Beløbet er dog ikke offentliggjort.

– Vi har hele tiden godt vidst, at Mads ikke var Lyngby-målmand for evigt, og det var ikke nødvendigvis i dette vindue, at han skulle sælges. Mads havde dog et stort ønske om at prøve sig af i Anderlecht, og da vi samtidig fik et god pris, så blev det alligevel nu, slutter fodboldchefen.

Mads Kikkenborg nåede 53 kampe for Lyngby med ni clean sheets til følge.

Ombejlet Lyngby-keeper om skifte: Kommer an på så mange ting

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P