Premier League

Medie: Rashford meldte sig syg – havde festet to aftener i træk

Marcus Rashford var ikke til træning i Manchester United fredag, fordi angriberen var syg. Men angriberen var i byen få timer forinden, skriver engelske The Athletic.

Marcus Rashford for Manchester United
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Marcus Rashford var syg og derfor ikke til Manchester Uniteds træningspas fredag.

Sådan var forklaringen fra manager Erik ten Hag, men angriberens fravær til fredagstræningen er der ifølge The Atheltic en god forklaring på.

Rashford var nemlig i byen i den nordirske hovedstad Belfast.

The Athletic har set beviser på, at den 26-årige englænder befandt sig på natklubben Thompsons Garage i Belfast bare få timer før, at træningen startede i Manchester.

Det skriver mediet lørdag aften.

Rashford var set på en natklub i Nordirlands hovedstad onsdag aften, og ifølge mediet, var det helt efter bogen. United havde nemlig træningsfri torsdag, men Rashford fortsatte også aftenen efter, hvor flere kilder har bekræftet til The Athletic, at Rashford festede begge nætter i den nordirske hovedstad.

Om onsdagen blev Rashford set feste på Lavery’s Bar i Belfast, torsdagen var det altså Thompsons Garage, erfarer mediet. Om fredagen forklarede manager Erik ten Hag Rashfords fravær.

– Denne morgen, Rashford var syg og Jonny Evans var syg, så vi må se, hvordan de kommer se.

Manchester United møder søndag Newport County i FA Cuppen, hvor der er en plads blandt de sidste 16 hold i den engelske turnering på højkant.

Xavi stopper i Barcelona til sommer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P