Premier League

Medie: Done deal – Manchester United udlejer midtbanekomet

I en alder af blot 19 år har Daniel Gore debuteret for Manchester United i indeværende sæson - nu tyder noget dog på en udlejning for den resterende del af sæsonen.

Daniel Gore menes at tage på udlån fra Manchester United til Port Vale.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

2023/24-sæsonen har han for alvor fået chancen.

Daniel Gore er således i indeværende sæson endegyldigt blevet en del af førsteholdstruppen i Manchester United og har tilmed fået debut i både Carabao Cuppen og Premier League.

Nu tyder meget dog på, at den blot 19-årige englænder kommer til at tilbringe resten af sæsonen væk fra både Manchester og den bedste engelske række.

Ifølge Fabrizio Romano nærmer den unge midtbanespiller sig nemlig et udlån til Port Vale, der i øjeblikket kæmper i bunden af League One.

Transferjournalisten mener at vide, at der er tale om et udlån for den resterende del af sæsonen.

Han beretter desuden om, at den første del af lægetjekket allerede skulle være overstået, mens den anden halvdel med al sandsynlighed overstås senere tirsdag.

Peter Schmeichel forsvarer Onana: Alle ville have det svært som målmand i United

Gore fik sin førsteholdsdebut for Manchester United i september 2023, da han fik en halv time på banen i Carabao Cup-sejren over Crystal Palace.

I Premier League står englænderen noteret for et enkelt minut, som han fik på CV’et i Uniteds vilde Boxing Day-comeback mod Aston Villa.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P