Premier League

Kæmpe skadesboost til Manchester United: Seks spillere tilbage forud for Tottenham-kamp

Manchester United-manager Erik ten Hag har markant flere muligheder, når Manchester United på søndag tager imod Tottenham i Premier League.

Kæmpe skadesboost til manchester united.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Hele seks spillere, der ikke spillede den seneste kamp, kan være i spil til Manchester Uniteds kamp på søndag.

Her tager Erik ten Hags tropper imod Tottenham hjemme på Old Trafford, og der er altså markante massive gode nyheder til de hårdt prøvede United-fans.

Blandt andet er Christian Eriksen tilbage, efter han i mandags sad ude med sygdom i FA Cup-kampen mod Wigan. Det er dog næppe danskerens retur, der vækker størst glæde i den røde del af Manchester.

– Til træning i denne uge, i de sidste dage trænede Lisandro Martinez, Casemiro trænede, Luke Shaw træner. Så der er spillere, der kommer tilbage, de er til rådighed på søndag, lyder det på dagens pressemøde fra Erik ten Hag, der havde flere gode nyheder i ærmet.

– Eriksen var syg i ugen, han vil være tilbage. Antony kommer tilbage. Amad [Diallo] kommer tilbage. Vi har flere muligheder for at sætte en stærkere startellever og bænk i øjeblikket, lyder det fra hollænderen.

Selvom fredagens bød på positive nyheder, så har Manchester United stadig en række spillere, der ikke er kampdygtige.

– Mason Mount kommer tilbage, men det tager lidt længere tid. Tyrell Malacia kommer også tilbage, Victor Lindelöf er også på vej tilbage, men det vil stadig tage nogle uger. Det tager tid at komme tilbage i kampform, lyder det fra den hollandske manager.

Medie: Manchester United har forsøgt at hente dansker i byttehandel

Manchester United kan ud over de mange spillere, der kommer retur fra skader, glæde sig over, at de næppe løber ind i mange skader de kommende uger.

Efter klubbens exit fra Champions League er søndagens kamp mod Tottenham nemlig den sidste kamp for Manchester United i januar. Først 1. februar, skal holdet i aktion igen, når de gæster Wolves.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P