Eliteserien

Officielt: Endnu en dansker skifter til ambitiøse norske oprykkere

Efter langt om længe at være kommet i mål med købet af Jonathan Fischer har Frerikstad nu præsenteret endnu en dansker.

Jeppe Kjær udlejes til Fredrikstad.
Foto: Fredrikstad FK

Mads Nielsen har på bare én dag fået to ny landsmænd som holdkammerater.

Den 29-årige forsvarsspiller kunne tidligere på dagen hilse på målmanden Jonathan Fishcer, der skifter til de norske oprykkere Fredrikstad fra Hobro, og nu har de ambitiøse oprykkere også hentet danske Jeppe Kjær.

Den tidligere superligarekordindehaver fra AC Horsens er blevet udlejet til Fredrikstad fra mestrene Bodø/Glimt.

– Det er superdejligt. Jeg har haft en lang ferie og glæder mig til at komme i gang for Fredrikstad FK. Begge parter var enige om, at det var en god idé. Intet er bedre. Forhåbentlig får jeg en masse spilletid, så jeg kan udvikle mig til en bedre fodboldspiller, lyder det fra Kjær.

Officielt: Hobro sælger keeper til norsk fodbold i et af klubbens største salg

AC Horsens solgte i septemeber 2020 Jeppe Kjær til hollandske Ajax, men i Amsterdam-klubben kom gennembruddet aldrig for Jeppe Kjær, der har – og formentlig altid vil have – en ganske særlig superligarekord.

Jeppe Kjær debuterede nemlig for AC Horsens på sin 16 års fødselsdag den 1. marts 2020, og med den danske regel om, at man tidligst kan debutere i Superligaen som 16-årig, står den rekord ikke for fald lige foreløbigt.

Drama i Norge: Brann snupper sølv – danskere sender danskere ned

Ajax solgte i februar sidste år Jeppe Kjær til norske Bodø/Glimt, som han kun fik tre kampe og i alt 29 minutter for, inden han i august blev udlejet til Sandefjord for resten af sæsonen.

I Sandefjord blev det ét mål og spilletid i samtlige kampe med undtagelse af én i deres mere eller mindre sensationelle overlevelses-sæson.

Med ti point i de sidste fem kampe overlevede Sandefjord akkurat på bekostning af Stabæk og Vålerenga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P