NordicBet Ligaen

Officielt: Hobro sælger keeper til norsk fodbold i et af klubbens største salg

Jonathan Fischer vinker farvel til Hobro IK og dansk fodbold.

Jonathan Fischer skifter Hobro ud med norske Fredrikstad.
Foto: Fredrikstad FK

Jonathan Fischer fortsætter karrieren i Norge.

Således oplyser Hobro IK, at den 22-årige målmand er blevet solgt til Fredrikstad i den bedste norske række.

Her er han blevet udstyret med en aftale af fem års varighed.

Hobro IK oplyser videre, at salget af Jonathan Fischer er blandt klubbens største nogensinde.

– Vi har ikke lagt skjul på, at et salg af Fischer krævede et bud af en vis størrelse, samt en pakke, der også tilgodeser Fischer. Netop det bud har vi modtaget fra Fredrikstad. Salget bliver et af klubbens største salg.

– Fischer har lavet den ene flotte og overbevisende præstation efter den anden i denne sæson og har været ekstremt medvirkende til, at vi overvintrer på en tredjeplads.

– Der har aldrig været tvivl om Fischers niveau og potentiale, hvilket han har bevist i denne sæson samt pokalkampene i sidste sæson. Noget som resten af Danmark og Europa har fået øjnene op for. Fischer har været en fantastisk ambassadør for vores klub og med det kæmpe potentiale han besidder, tør jeg slet ikke drømme om, hvor langt han kan nå i hans fodboldtilværelse, siger teknisk chef i Hobro, Lars Justesen.

Jonathan Fischer selv takker Hobro for en tid, der har budt på stor udvikling.

– Da jeg i 2022 stod overfor et klubskifte, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Hobro IK var det rigtige sted for mig at fortsætte min udvikling. Gennem min tid i klubben er kun jeg blevet bekræftet i netop dette. En klub, hvor alle vil hinanden det bedste, men stadig presser hinanden til at yde maksimalt.

– Det er et sted, hvor jeg har følt stor tryghed og ro til at udvikle mig som spiller og som menneske og jeg er enormt stolt over de resultater, som vi har opnået som hold. Jeg har nydt hvert sekund af min tid i Hobro IK og jeg skylder klubben en stor tak, for at have troet på mig. Til sidst vil jeg gerne sige en stor tak til alle jeg har mødt på min vej i Hobro. I har hver og en betydet meget for mig og min tid i Hobro IK.

Officielt: Hobro sælger angriber til svensk storklub

Jonathan Fischer bestod tidligere på ugen lægetjekket og skifter dermed med det samme.

Han nåede 24 førsteholdskampe iført Hobros målmandstrøje.

Fredrikstad er for nyligt rykket op i Eliteserien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P