Drama i Norge: Brann snupper sølv – danskere sender danskere ned

Der var drama i sidste runde af den norske Eliteserien søndag aften, hvor Haugesund reddede sig på bekostning af Stabæk.

Drama i norge da Haugesund sendt Stabæk ned
Foto: Terje Bendiksby/NTB/Ritzau Scanpix

Alle 16 norske mandskaber var i aktion søndag aften.

Sidste runde i den norske Eliteserien blev færdigspillet, og selvom guldet allerede var gået til Bodø/Glimt, så var der masser at spille om.

De sekundære placeringer skulle afgøres, og så skulle bundholdene finde ud af, hvem der skulle følge allerede nedrykkede Aalesund ned.

Sorteper endte hos Kasper Høgh, Kasper Pedersen, Luca Kjerrumgaard og Stabæk, der uden Kasper Høgh på udebane tabte 3-0 til Peter Therkildsen, Anders Bærtelsen, Julius Eskesen, Magnus Christensen, Sancheev Manoharan og Haugesund, der selv var i nedrykningsfare.

Vålerenga og Sandefjord begge fik point mod henholdsvis Tromsø og Lillestrøm, og det sender endegyldigt Stabæk ud af den bedste norske række. Selvom de er á point med Vålerenga har de en målscore, der er syv mål dårligere.

Vålerenga kan stadig nå at rykke ned, da de slutter på den 14. plads, der giver nedrykningsplayoff mod nummer tre fra OBOS-ligaen.

I Drammen tabte Frederik Børsting og Japhet Sery 3-0 til Strømsgodset, men da Tromsø kun fik 1-1, holdt Brann fast i andenpladsen. Tromsø må derfor nøjes med bronze, mens Viking sluttede som firer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P