PSG-ejer stikker til Mbappé: Vi har en mundtlig aftale

Den qatarske præsident i Paris Saint-Germain understreger på ny, at stjerneangriberen ikke vil kunne finde sig et bedre sted at begå sig end i lysets by.

Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix.

Rygterne florer vidt om stjerneangriberen Kylian Mbappé.

Franskmanden, hvis kontrakt udløber til sommer, rygtes kraftigt væk fra Paris, hvor han til daglig begår sig hos Paris Saint-Germain.

Klubbens ejer, Nasser Al-Khelaifi, maner dog til ro, hvad angår hans stjernespillers fremtid. Qataren udtaler sig i et radiointerview med det franske medie RMC om Mbappés situation.

– Jeg har en mundtlig aftale med Kylian Mbappé, bekræfter klubejeren.

– Det er mellem Kylian og mig, så jeg vil ikke gå i dybden med pengebeløber eller andre detaljer. Jeg har et godt forhold med ham, men den her aftale er mellem os, og den bliver mellem os, siger Al-Khelaifi.

Paris Saint-Germain-boss: Han er den bedste spiller i verden

Nasser Al-Khelaifi har i selvsamme interview rost Mbappé til skyerne og erklæret, at han er en del af familien. Derudover beder PSG-præsidenten medierne, om at lade Mbappé være i fred.

Kylian Mbappé kom til Paris Saint-Germain fra AS Monaco i 2017. Siden da er det blevet til 284 kampe, 237 mål og 101 oplæg for den hurtige angriber.

Mbappé har endnu ikke selv kommenteret på sin nuværende situation, hvor rygtebørsen på ny sender ham til Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P