LaLiga

Medie: Glem Mbappé – Real Madrid kan få Haaland til halv pris

Ifølge et stort, spansk medie kan Real Madrid få Erling Haaland til spotpris, hvis den spanske kongeklub skulle vælge at indstille jagten på Kylian Mbappé.

Ifølge AS kan Real Madrid få Erling Haaland til spotpris.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Romancen mellem Real Madrid og Kylian Mbappé vil ingen ende tage.

Den spanske kongeklub er blevet kædet sammen med den franske superstjerne i flere år, men der er endnu ikke sket det store.

Senest fortalte Mbappés entourage ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, at der IKKE er noget aftalt mellem de to parter trods rygter om det modsatte.

Romancen varer ved, men nok ikke for evigt. Derfor kan man ikke heller ikke bebrejde Florentino ‘Papa’ Pérez, hvis han på et tidspunkt leder efter et alternativ til spydspidsen på Real Madrid-holdet.

Og ifølge det spanske medie AS bør han kigge mod Manchester City.

Her løber en anden velkendt målmaskine rundt. Han er fra Norge og hedder Erling Braut Haaland.

Følg Campo på Facebook

Og det bør han, fordi Real Madrid kan hente Haaland til spotpris – i forhold til, hvad han ellers ville koste.

AS mener nemlig at vide, at Real kan aktivere Haalands frikøbsklausul en del billigere, end hvad Premier League-klubberne kan købe ham til.

Den norske angriber har en frikøbsklausul i sin kontrakt på 200 millioner euro, hvilket svarer til knap 1,5 milliarder kroner, men den pris gælder kun for Citys Premier League-konkurrenter.

Skulle et hold udenfor Premier League vælge at aktivere klausulen i Haalands kontrakt, kan det gøres for den ‘nette’ som af 100 millioner euro – altså cirka 750 milloner kroner.

Mediet skriver ydermere, at dette fænomen ikke er noget nyt i den bedste engelske række, hvor mange af klubbernes stjerner koster mere, hvis de vil skifte klub inde for landegrænsen.

Og der er egentlig en meget logisk grund til det. Klubberne vil nemlig ikke armere sine fjender og sælge dem de stjerner, de råder over, til samme pris som til alle andre.

Lodtrækning i FA Cup: To storopgør venter i fjerde runde

23-årige Erling Haaland har igennem sin karriere scoret 206 mål i 258 kampe, mens Kylian Mbappé, som fyldte 25 år i december 2023, har nettet 269 gange i 349 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P