Dansk deltagelse i Napoli-nederlag

Det blev en slem skuffelse, da Napoli søndag gæstede Torino i Serie A-sammenhæng, hvor dansk deltagelse ikke kunne gøre forskellen.

Vinden var ikke i ryggen, da Napoli søndag gæstede Stadio Olimpico Grande Torino.

Derimod blev gæsterne fra pizzabyen blæst omkuld af hjemmeholdet, Torino, der scorede hele tre mål mod napolitanerne.

Det blev en sand mareridtskamp for især Pasquale Mazzocchi, der blev skiftet ind til anden halvleg for sidste sæsons Serie A-mestre. Midtbanen blev dog sendt tidligt i bad fem minutter senere efter en grim tackling på Valentino Lazaro

Det blev dermed en kortvarig debut, den nyerhvervede italiener fik for sit nye mandskab.

68 minutter, og en føring på 0-3 at hente skulle der til, inden assistenttræner Nicolo Frustalupi skiftede danske Jesper Lindstrøm på banen.

Lindstrøm med sjælden start: Napoli blev kørt over af midterhold

Den danske offensiv kunne dog ikke nå at krydre på resultatet, og Napoli led sit syvende nederlag i denne Serie A-sæson. Det efterlader dem på en aktuel niendeplads i tabellen, mens Torino placerer sig på 10. pladsen – ét point bag Lindstrøm og co.